Eskiden kılıçlarla,oklarla savaşılırmış.Barut bulunduktan sonra ''Tüfek icat oldu,Mertlik bozuldu'' durumu meydana geldi.Bir düğmeye basmakla binlerce insan bir an da yok edilir oldu.Bunun en büyük örneği 1945 de Amerika'nın Japonya'ya attığı atom bombasıdır.Binlerce insan öldü,binlerce insan sakat kaldı ve en önemlisi doğa büyük zarar gördü.
Oturduğu yerden bir düğmeye basarak,kilometrelerce uzaktaki insanları öldürmekte onları kesmedi.Çünkü doğada zarar görüyordu.Çünkü dünyanın her yerindeki,yer altı ve yer üstü zenginlik onlar için önemlidir.Çünkü bütün nimetler onların malıdır(hizmetindedir) kendilerince.Onlar için önemli olmayan insan hayatıdır.Sadece kendilerini düşünürler.
Bombalarla katliam yapmak hem aleni olduğundan hem de masraflı olduğundan,yeni arayışlara itti emperyalistleri.Biyolojik silahlara yöneldiler.Bir bomba atacaklar karşı taraf gülme krizine girecek silahlarını bırakacak,bir bomba atacaklar karşı taraf birbirini öldürecek,bir bomba atacaklar karşı tarafın beyinlerine hükmedecekler.Buna benzer daha çok farklı arayışlar içindeler ama bu da onlar için kafi değil.Bir taraftanda aşısı,ilacı kendilerinde mevcut olan salgın hastalıklar çıkartarak karşı tarafı yok etmek veya bezdirerek kendisine köle yapma çalışmalarıda var.Son yıllarda harıl harıl bu konuda çalışıyorlar.Laboratuarlarda ölümcül salgın hastalıklar çıkartmaya çalışıyorlar ve ufak ufak denemelerinide yapıyorlar.Kuş Gribi,Domuz Gribi,Kanamalı kırım kongo hastalığı (keneden geçen) vs.Bakalım daha yeni yeni ne hastalıklar çıkartacaklar,yakında görürüz.
Bu iş öyle güzel bir iş ki her yönlü kullanılabilir.Aşısını satarak,ilacını satarak güzel paralarda kazanabilirler,yani ekonomik olarakta karşı tarafı kendilerine muhtaç hale getirebilirler.
Şu emperyalistler çok akıllılar çok ama aynı derecede de çok acımasızlar.Sırf kendi çıkarları için insan hayatını hiçe atmak ne derece doğru ? İnsanlığa sığar mı ? Bu dünyada işleri iş ama ya öbür taraf ?

Öyleyse ; Kahrolsun Emperyalizm , Kahrolsun İnsan Görünümlü Mahlukatlar


Gönderen BabaHoroz on 7 Aralık 2009 Pazartesi
categories: , edit post

0 yorum

Yorum Gönder